HomeInfoSalarisadministratieBedrijfsadministratieOffice SupportKlantenserviceTarievenActieContact

Bedrijfsadministratie

Als ondernemer heb je behoefte aan een boekhouder die de zorg van jouw administratie volledig uit handen neemt.
Daar horen natuurlijk ook alle aangiftes bij.

Een boekhouder die niet alleen bezig is met het computerprogramma maar je ook, indien nodig, helpt en ondersteunt bij je beslissingen.
Een correcte boekhouding vraagt om een goede samenwerking: jij voor het aanleveren van alle benodigde informatie en documenten en ik voor het tijdig en juist verwerken hiervan.

De combinatie van persoonlijk contact en online boekhouden maakt de administratie tot een geheel.
Aan de ene kant ken ik jouw onderneming persoonlijk en maak het aan de andere kant af met het inzicht in de meest actuele cijfers.

Het aanleveren van facturen, bonnetjes en bankafschriften kan digitaal. Jij scant alles in of maakt foto's en stuurt dit per email naar mij op.
Wil jij het liever op de ouderwetse manier in de zgn. schoenendoos bij mij inleveren? Ook dat kan, geen probleem.
Aan jou de keuze.

Na een boekjaar wordt het jaar afgesloten met een eindbalans en een verlies- en winstrekening. Deze informatie (samen met nog wat andere informatie) vormt de basis van je aangifte inkomstenbelasting die ik voor jou en je eventuele fiscale partner verzorg. 

Overstappen van je huidige boekhouder naar mij gaat heel eenvoudig. In korte tijd kan ik jouw administratie overnemen.
De afgeronde jaarrekening van je vorige boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Mocht deze nog niet klaar zijn dan is dat ook geen probleem. Ik los het graag voor je op.

Webshop software: EasyWebshop.nl